Welke
leasevorm
past bij
mij ??
  • Van tot euro p/m

Goedkoopste shortlease

Bent u op zoek naar de goedkoopste shortlease aanbiedingen? Uw goedkoopste shortlease auto vindt u eenvoudig en snel via leasedeals.nl. De beste leasedeals worden door ons verzameld en overzichtelijk weergegeven op deze site. Via het handige zoekfilter vindt u eenvoudig de leaseauto en -maatschappij die het best bij uw wensen aansluit.

Wij hebben ons door de jaren heen weten te ontwikkelen tot de absolute kenner van de autoleasemarkt. Van de goedkoopste shortlease tot operational lease en van financial lease tot private lease: alle aanbiedingen zijn bij ons te vinden. We werken samen met alle vooraanstaande leasemaatschappijen in Nederland. Van merkgebonden partijen tot aanbieders van diverse merken leaseauto’s.

Via onze site bekijkt u niet alleen de goedkoopste shortlease deals, maar kunt u bij de diverse leasemaatschappijen bovendien meteen een offerte aanvragen. Gaat u daarom meteen op zoek naar uw droomleasewagen en bekijk het uitgebreide aanbod, dat bestaat uit diverse merken en de nieuwste modellen.

Goedkoopste shortlease

Hoe werkt shortlease?

Voordat u op zoek gaat naar het goedkoopste shortlease-aanbod wilt u natuurlijk eerst weten wat shortlease nu eigenlijk precies inhoudt. Shortlease is in principe hetzelfde als operational lease, maar dan met een kortere gebruiksperiode, startend vanaf één maand. Dit maakt shortlease erg flexibel. Verder profiteert u van de bekende voordelen van leasen. De leasemaatschappij blijft zowel juridisch als economisch eigenaar van de auto en is daardoor verantwoordelijk voor wegenbelasting, verzekering en onderhoud van de wagen. Ook voor zakelijk gebruik kan de goedkoopste shortlease een uitkomst zijn.

Wanneer kiezen voor de goedkoopste shortlease?

Onder meer voor (beginnende) zelfstandig ondernemers is de goedkoopste shortlease een interessante en vooral veilige optie. Als ondernemer bestaat er immers altijd een bepaalde mate van onzekerheid. Wat als u een ongeluk krijgt of om een andere reden uw bedrijf niet langer kunt runnen? Dan vormt een meerjarig leasecontract een flinke kostenpost. Een shortleasecontract kunt u daarentegen na de eerste maand dagelijks opzeggen, zonder boeteclausule. Ook handig voor uw personeel met een tijdelijk contract!

Daarnaast zijn de goedkoopste shortlease-deals ook voor particulieren een welkome optie. Houdt u van mooie auto’s en vindt u het heerlijk om regelmatig een nieuwe te proberen? Verkeert u echter niet in de bevoorrechte positie zo’n luxe wagen aan te schaffen? Via shortlease kunt u alsnog in de nieuwste auto’s rijden, voor een relatief betaalbare prijs!

De beste prijs-kwaliteitverhouding

Wij zijn van mening dat goede kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Kwaliteit staat bij ons voorop, maar dat mag niet ten koste gaan van de prijs. Bij ons vindt u de beste en goedkoopste shortlease deals (zowel nieuwe auto’s als occasions) van professionele leasemaatschappijen. Op onze website vindt u een overzicht van de verschillende leasemaatschappijen. Met onze website leasedeals.nl vervullen wij een marktplaatsfunctie, waar shortlease auto’s bereikbaar en toegankelijk zijn voor iedereen. Bekijk via onze website de verschillende lease auto’s, vraag offertes aan bij diverse leasemaatschappijen en vind zo uw goedkoopste shortlease auto.

Het gemak van de goedkoopste shortlease auto

Transparant is één van de woorden waar wij ons verbonden mee voelen. Zo worden er van tevoren duidelijke afspraken gemaakt, zodat u vooraf precies weet waar u aan begint. Steeds meer particulieren en bedrijven kiezen voor (de goedkoopste) shortlease en dat is best logisch. Behalve geen onverwachte kosten, is flexibiliteit een groot voordeel van een auto leasen. Na één maand is het contract per maand opzegbaar, geen langlopende verplichtingen dus. Bij ons geeft u flexibel en voordelig invulling aan uw mobiliteitsbehoefte.

Welke shortlease auto is het beste?

Welke shortlease auto voor u het beste is, is afhankelijk van diverse factoren. Denk hierbij aan wat voor transmissie en brandstof uw voorkeur heeft en het budget. Wij begrijpen dat u de beste shortlease auto wil voor een zo laag mogelijk bedrag. Op onze website geven we daarom interessante lease acties en aanbiedingen weer. Staat de gewenste auto er niet tussen? Neem contact met ons op, wij zorgen voor de beste leasedeal!

Goedkoopste shortlease occasion

Naast een spiksplinternieuwe auto kunt u er ook voor kiezen om een occasion voor korte tijd te leasen. Dan bent u al helemáál verzekerd van de goedkoopste shortlease deal! Bij occasion shortlease gaat het veelal om jonge auto’s, die slechts korte tijd gebruikt zijn. In de regel is de leaseprijs lager, terwijl u het comfort ervaart van een nieuwe wagen. Daarbij staat uw goedkoopste shortlease occasion meteen voor u klaar, terwijl het in het geval van een nieuwe leasewagen soms enkele weken kan duren alvorens u uw auto in gebruik kunt nemen.

Is shortlease duurder?

De veelgestelde vraag of shortlease duurder is dan ‘reguliere’ lease is lastig te beantwoorden. Bepalend is hoe lang u van uw leaseauto gebruik wilt maken. Kiest u voor de goedkoopste shortlease, dan kunt u het contract doorgaans maandelijks opzeggen. Verandert er dus plotseling iets in uw situatie, waardoor u de leaseauto niet meer nodig heeft of u zich deze niet meer kunt veroorloven, dan bent u niet langdurig aan de kosten verbonden.

Dit terwijl een ‘traditioneel’ leasecontract minimaal twaalf maanden loopt. Vroegtijdig inleveren levert een boete op. Dit maakt dat shortlease bij een korte gebruiksperiode juist goedkoper is. En in vergelijking met huren bent u bovendien – bij een vergelijkbare gebruiksduur – eveneens voordeliger uit met shortlease.

Meer weten over de goedkoopste shortlease auto?

Op onze website krijgt u een goed beeld van ons uitgebreide aanbod shortlease auto’s. Bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vul het contactformulier in en de medewerkers van onze klantenservice nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Aangezien wij in de loop der jaren een schat aan ervaring hebben opgebouwd, voorzien wij u graag van persoonlijk advies. Wat uw wensen ook zijn, uw zoektocht naar de goedkoopste shortlease auto begint bij Leasedeals!