Welke
leasevorm
past bij
mij ??
  • Van tot euro p/m

Lease aanbiedingen

Bent u op zoek naar scherpe lease aanbiedingen? Van shortlease tot operational lease en van financial lease tot private lease: op onze website vindt u lease auto’s met aantrekkelijke tarieven. Alle actuele lease aanbiedingen komen hier voorbij. Vraag via onze website eenvoudig een offerte aan bij diverse leasemaatschappijen of neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Vergelijk direct onze lease aanbiedingen.

Lease aanbiedingen

Lease aanbiedingen voor zowel nieuwe auto’s als occasionlease

Steeds vaker kiezen zowel bedrijven als particulieren ervoor om een auto te leasen in plaats van te kopen. Best logisch, want wanneer u een auto least profiteert u van flexibel autorijden tegen een vast en laag maandbedrag. Bovendien kunt u vandaag de dag kiezen uit verschillende lease aanbiedingen bij diverse aanbieders. Hierdoor zit er altijd wel wat interessants voor u tussen. Bekijk en vergelijk via onze website eenvoudig de verschillende lease aanbiedingen. Met onze website vervullen wij een marktplaatsfunctie. Dat betekent dat zowel ondernemers als leasemaatschappijen hun lease auto’s kunnen overdragen aan andere leaserijders. Bekijk onze lease acties online en profiteer direct van onze lease deals.

Lease aanbiedingen voor elk type bestuurder

Leaseauto’s van hoogwaardige kwaliteit en voor een lage prijs. Dat vinden wij belangrijk. Wij bieden verschillende lease aanbiedingen aan. Door onze gevarieerde aanbod is er altijd een auto die bij u past. Rijdt u liever in een automaat of handgeschakelde auto? Of vindt u het belangrijk om in een opvallende bolide te rijden? Wij hebben altijd een geschikte auto voor u klaar staan. Uiteraard voor een leuke prijs!

Bepalen of een lease aanbieding écht een aanbieding is

Veel partijen beweren met hun leaseauto’s de goedkoopste te zijn en deals te hebben die u beslist niet mag laten lopen. Maar hoe bepaalt u nu in hoeverre een lease aanbieding echt een kans uit duizenden is? Hiervoor is het van belang de advertentie scherp te doorgronden en met in ieder geval de volgende zaken rekening te houden:

De samenstelling van het contract

Waar u allereerst rekening mee moet houden, is dat alle leasemaatschappijen adverteren met een vanaf-prijs. Dit is dus de prijs die u betaalt voor het meest ‘basic’ pakket. In radio- en tv-commercials wordt dit er niet voor niets (verplicht) bij vermeld: “verkrijgbaar vanaf 200 euro per maand, bij 10.000 kilometer per jaar en een looptijd van 60 maanden”, bijvoorbeeld.

Echter, een lease aanbieding kan een stuk minder voordelig blijken, wanneer u het gewenste kilometerpakket en de looptijd kiest. Hoe meer kilometers en hoe korter de looptijd, hoe hoger het maandbedrag zal uitvallen. Bij een gangbare middenklasser kan het verschil tussen bijvoorbeeld enerzijds 10.000 kilometer per jaar plus een looptijd van 60 maanden of anderzijds 25.000 kilometer en 24 maanden zomaar 150 euro per maand bedragen.

De (beschikbare) opties

Wat bovendien een belangrijke rol speelt bij het bepalen van de aantrekkelijkheid van een bepaalde lease aanbieding, zijn de standaardopties die bij het pakket inbegrepen zijn. In sommige gevallen is een leaseauto standaard uitgerust met allerlei luxe opties, terwijl u in een ander geval voor zowel de achteruitrijcamera, het infotainmentsysteem, de stoelverwarming, all season-banden en dergelijke allemaal dient bij te betalen. Bedenk dus goed over welke opties uw nieuwe leaseauto beslist moet beschikken en in hoeverre deze al inbegrepen zijn bij een lease aanbieding. Ook voor een andere kleur betaalt u vaak extra!

De ‘kleine lettertjes’

Dan zijn er nog de zogeheten kleine lettertjes om rekening mee te houden. In de praktijk zijn dit de voorwaarden, die u dus goed moet doornemen. Zo is het van belang uit te zoeken wat de consequentie is wanneer u het leasecontract voortijdig wilt beëindigen. Stel dat u bijvoorbeeld uw baan verliest, ziek wordt of om een andere reden de leaseauto niet meer nodig heeft of niet meer kunt bekostigen. Dan wilt u de auto voor afloop van het leasecontract weer kunnen inleveren. De ene leasemaatschappij hanteert hiervoor een vaste afkoopsom, terwijl de andere bijvoorbeeld kijkt naar de resterende contractduur en op basis hiervan bepaalt wat het gaat kosten om het contract op te zeggen.

Een andere voorwaarde die bij het beoordelen van een lease aanbieding een rol speelt, is hoe de leasemaatschappij omgaat het een overschrijding van de kilometerbundel. U spreekt in uw leasecontract een bepaald aantal kilometers af dat u jaarlijks mag rijden. Rijdt u er meer, dan betaalt u per kilometer een vooraf vastgesteld bedrag. Blijft u echter juist onder de kilometerlimiet, dan is het voorstelbaar dat u hiervoor gecompenseerd wordt. In hoeverre dit gebeurt, is per leasemaatschappij verschillend en het kan u dus zomaar een flinke som geld schelen of kosten.

Ook als we kijken naar de services die deel uitmaken van de leaseovereenkomst, is er verschil te vinden tussen diverse lease aanbiedingen. Waar leasemaatschappijen leasen aanprijzen als zorgeloos rijden, waarbij u er zelf alleen nog voor hoeft te zorgen dat er benzine in de tank zit, is enige nuance namelijk toch op zijn plaats. Vooral als we het hebben over het verzekeren van uw leaseauto. Velen gaan er namelijk gevoeglijk van uit dat de nieuwe leaseauto standaard all risk is verzekerd, maar toch is er in sommige gevallen slechts sprake van een WA- of WA+-verzekering. En vaak wordt er in ieder geval een eigen risico gehanteerd, dat per leasemaatschappij in hoogte verschilt. Zeker iets om rekening mee te houden, omdat de kosten in het geval van een ongeluk op deze manier alsnog flink kunnen oplopen.

Over LeaseDeals

Transparantie is een belangrijke pijler binnen LeaseDeals. Dat betekent dat wij vooraf duidelijke afspraken maken over onder andere de kosten. Zo weet u precies welk leasecontract het beste bij u past. Vergelijk op onze website de verschillende lease aanbiedingen en maak de juiste keuze. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het vinden van uw ideale leasemaatschappij? Neem dan gerust contact met ons op. De medewerkers van onze klantenservice helpen u graag verder wanneer u op zoek bent naar de meest scherpe lease aanbiedingen.

Meer weten over lease aanbiedingen via LeaseDeals?

Zorgeloos rijden, dat begint bij LeaseDeals. Heeft u interesse in onze lease aanbiedingen? Of bent u op zoek naar meer informatie? Onze medewerkers zitten voor u klaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan via onze website of stel uw vraag via dit formulier. Vul uw gegevens zo volledig mogelijk in en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie op uw bericht. Wij vertellen u graag meer over onze lease aanbiedingen voor zowel nieuwe auto’s als occasionlease!