Leasemaatschappijen

Finalease

 

Finalease is al jaren actief op de Financial Lease markt en komt oorspronkelijk voort uit het autobedrijf van Henri Greven. Zijn ruim 25 jaar ervaring in het autovak samen met een aantal gedreven en enthousiaste collega's maken het team van Finalease; Het enige volledig transparante occasion lease bedrijf van Nederland voor bedrijfswagens ...

Flex Lease

 

Alle voordelen van Lease
Flexlease biedt een leaseauto met alle voordelen van leasing, maar met een flexibele looptijd. Jij wilt niet aan een langlopend contract vastzitten? Dan heeft Flexlease de oplossing voor je. Bij ons kun je al leasen vanaf een maand! Flexlease, dat is alle voordelen van huur EN lease bij elkaar!

...

Ford Lease

 

Als wereldwijd opererende organisatie is het belangrijk om over een aantal uitgangspunten te beschikken aan de hand waarvan wij - en ook anderen - onszelf kunnen beoordelen. We noemen ze ‘onze visie’, ‘onze missie’ en ‘onze waarden’.

Onze visie: de leidende organisatie in de wereld worden op het gebied van producten en diensten ...

Fred Janssen Autoleasing

 

Sinds de oprichting in 1978 is de onderneming uitgegroeid tot een compleet mobiliteitsbedrijf met een goede reputatie in 't Gooi en de omliggende regio. Diverse afdelingen zorgen er voor dat de mobiliteit van zowel particulieren als ondernemingen wordt gerealiseerd en ondersteund.

Wie tijdelijk een auto nodig heeft kan uitstekend terech ...

Friesland Lease

 

Friesland Lease is een toonaangevende en merkonafhankelijke leasemaatschappij voor auto's in het Noorden. Auto leasing is vooral mensenwerk. Onze 40 jonge en enthousiaste medewerkers doen graag een stapje extra om onze klantwaarden, flexibiliteit en slagvaardigheid, invulling te geven.

Friesland Lease heeft een wagenpark van ruim 5200 pers ...