Leasemaatschappijen

Segerink en Wolbers

We willen graag de beste zijn.

Dus kijken we extra kritisch naar ons zelf. Zijn we klantvriendelijk genoeg?
Bieden we altijd perfecte service?
Staat de prijs in juiste verhouding tot de geleverde producten en diensten?
Krijgt de klant de kwaliteit die hij verwacht en de garantie die daar bij hoort?

Dag in dag uit doen de vakmensen van Seg ...

Select Car Lease

 

Als specialist in shortlease zijn wij de goedkoopste en meest flexibele aanbieder van deze vorm van autolease in Nederland.

Ons bedrijf kenmerkt zich door professionaliteit en flexibiliteit. Met plezier komen wij aan uw wensen tegemoet, passend binnen uw eisen en wensen.

We werken samen met verschillende professionele partners en kunnen ...

Select Lease

 

Select lease is onderdeel van Strix Lease Service en Business Car Autolease

Select lease biedt dé combinatie van jonge en gebruikte leaseauto's tegen scherpe leasetarieven en perfecte service. Doordat het jonge, gebruikte leaseauto's betreft kunnen wij direct een bijzonder laag leasetarief realiseren.

Bij ons staat persoonlijk co ...

Shortlease Direct

 

Shortlease Direct is een universele toonaangevende speler op het gebied van shortlease. Als zakelijke dienstverlener richten wij ons op het invullen van uw tijdelijke mobiliteitsbehoefte waarbij relatie en kwalitatieve dienstverlening centraal staan. Uw partner in flexibele mobiliteit. Van 2 maanden tot 5 jaar voorzien wij bedrijven van person ...

Shortlease.nl

 

Shortlease.nl biedt u een oplossing voor uw behoefte aan tijdelijk vervoer. Shortleasen is een leasevorm kent de flexibiliteit van huren en de service van leasen. Daarnaast is de prijs voor een shortlease auto lager dan bij een huurauto. Dit tarief wordt bovendien nog eens lager als u meer kilometers rijdt op jaarbasis. Shortlease.nl is ge ...

SmiLease

 

SmiLease is een leasemaatschappij die auto's aanbiedt aan particulieren tegen zéér concurrerende prijzen. En dat betekent voor u gemak, risicobeperking, betrouwbaarheid en lage kosten - vaak veel lager dan bij eigen autobezit!

Hoe kan het zo goedkoop?
Ten eerste specialiseert SmiLease zich in Opel, Volkswagen en de Toyota Aygo, waardoor ...

SternLease

 

Wij zijn enthousiaste professionals met passie voor mensen en auto's. Bij SternLease streven wij naar langdurige relaties met onze klanten. We doen er dan ook alles aan u, als ondernemer, optimaal van dienst te zijn. Persoonlijk contact, korte en directe communicatielijnen, vaste contactpersonen en hoogwaardige automatisering. Maar het aller b ...

Strix Lease Service

 

Strix Lease Service is een merkonafhankelijke autoleasemaatschappij en is in staat de klant een flexibele dienstverlening en een perfecte service te bieden waar men bij leasing om vraagt.

...

Super Lease

 

Superlease Holland B.V. is een merk onafhankelijke leasemaatschappij. Superlease valt onder de vleugels van de DIGO Holding. Hieronder vallen ook onder andere Toyota DIGO en DIGO Ocassion & Service Center. Autobedrijf DIGO bestaat sinds 1955. In 1989 is Superlease Holland opgericht als merkonafhankelijke leasemaatschappij. ...

Supershortlease

 

AutoRent HuurMij heeft zich in de afgelopen 40 jaar ontwikkeld tot veel meer dan een betrouwbare personen- en bedrijfsautoverhuurder. Mede dankzij het Supershortlease-label en de verhuur van Vespa's en fietsen in cultuurstad Leiden is AutoRent HuurMij dé regionale partner voor flexibele mobiliteit geworden.

De service van AutoRent Huur ...