Alphabet Lease

Contactgegevens

Adres
Postcode/plaats
Telefoon
Email
Website
Alphabet is één van de vijf grootste internationale aanbieders van fleetmanagement met auto’s van alle merken.
Het bedrijf ondersteunt duurzaam en efficiënt mobiliteitsbeheer en biedt innovatieve oplossingen en diensten op maat, van advies tot allesomvattende beheeroplossingen. Het bedrijf is opgericht in 1997 en beheert meer dan 530.000 voertuigen, inclusief 70.000 onderhoudscontracten.
Alphabet is aanwezig in 19 landen. Als onderdeel van BMW Group streeft Alphabet naar dezelfde hoge maatstaven voor kwaliteit en processen als de moedermaatschappij. Het hoofdkantoor van Alphabet bevindt zich in München.
Hoewel Alphabet een dochteronderneming is van BMW AG geeft dit geen beperking in de keuze van automerken. Wél de drang naar vernieuwing, constante procesverbetering en innovatief denken. Kernwaarden die de basis zijn van het succes van de onderneming.
Van landsgrenzen moet een onderneming geen last hebben. Alleen maar voordeel. Daarom laat Alphabet u meeprofiteren van onze schaalvoordelen. En meer dan dat. Een wagenpark in meerdere Europese landen, beheert u probleemloos vanuit één centraal punt.
Daarbij heeft u de mogelijkheid om afspraken te maken over het te hanteren serviceniveau. Internationaal account management zorgt voor de nodige ondersteuning. Waar uw medewerkers ook opereren, Alphabet garandeert u helderheid en eersteklas dienstverlening.
Bekijk het aanbod van Alphabet Lease