AZN Lease

Contactgegevens

Adres
Postcode/plaats
Telefoon
Email
Website

 

AZN Autolease is de onafhankelijke leasemaatschappij die deel uitmaakt van de Jan Hop Automotive Groep. Wij zijn gevestigd in het pand aan Keulsveld 2 te Roosendaal, maar zeker niet uitsluitend gebonden aan deze locatie. Desgewenst regelen en verzorgen wij uw mobiliteit bij u aan huis, op het moment dat het u het beste uitkomt. Flexibiliteit in dienstverlening staat tenslotte hoog in het vaandel bij AZN Autolease.

Waarom Leasen?

Energie en creativiteit, besteed aan het hoofdbestanddeel van uw onderneming, leveren meer op dan wanneer u deze versnippert over allerlei bijzaken. Door te leasen geeft u de zorg van uw wagenpark uit handen en maakt u een eind aan een aanzienlijk kapitaalbeslag en onduidelijk kostenbeeld. De keuze van de auto’s laten wij graag aan u over, al kan AZN Autolease u daarbij wel adviseren. Inkoop, onderhoud, controle, overzichten, verzekering, verkoop en dergelijke laat u aan AZN Autolease over, zodat u hierover geen zorgen meer heeft.

Maatwerk

Wij zien leasen als een maatpak dat u als klant gegoten moet zitten. Wij passen en meten en zien het als onze taak om samen met u steeds de meest voordelige en bedrijfszekere oplossing aan te dragen. De mogelijkheden zijn o.a. financial lease, en operational lease met eventueel een overname aan het einde van de looptijd van het contract. Uiteraard worden deze hoofdvormen geheel aan uw wensen aangepast. Persoonlijk contact Wij vinden het persoonlijk contact met onze klanten heel belangrijk. Periodiek bezoeken wij u om gezamenlijk te kijken naar de ontwikkelingen binnen een steeds veranderende markt, maar ook binnen uw eigen wagenpark.

Flexibiliteit

De kracht van AZN Autolease zit hem vooral ook in de flexibliteit om eventuele on voorziene problemen of wijzigingen binnen uw wagenpark tot ieders tevredenheid op te lossen. Zekerheid AZN Autolease hanteert vaste tarieven voor alle calculatiecomponenten gedurende de gehele looptijd van het leasecontract, met uitzondering van verzekering en motorrijtuigenbelasting. U heeft dus zekerheid over uw leaseprijs gedurende de gehele looptijd. AZN Autolease regelt en verzorgt uw complete mobiliteit.

“En na kantoortijd? Sta ik er dan weer alleen voor?”

Nee, beslist niet. In de visie van Jan Hop mag service die van 9 tot 5 loopt geen service heten. Daarom staan onze medewerkers ook na kantoortijd altijd voor u klaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Niet alleen voor lease- en administratieve zaken is er steeds iemand bereikbaar. Ook wanneer u te maken krijgt met schade of pech onderweg is er altijd iemand beschikbaar om u met raad en daad terzijde te staan.

“Leasen bij AZN Autolease betekent zorgeloos autorijden, dat is een van onze keiharde garanties! ”

Heb ik eigenlijk nog wel een reden om niet bij AZN te leasen?

Nee. Volgens ons niet. En zo wel, dan willen wij die graag van u horen, zodat we ook die laatste drempel weg kunnen nemen. Daarom AZN Autolease!

Bekijk het aanbod van AZN Lease