Dealer Leasing

Contactgegevens

Adres
Postcode/plaats
Telefoon
Email
Website

 

Dealerleasing.nl is een automotive product dat zich in 2 belangrijke zaken onderscheidt van de gevestigde leasemaatschappijen:

1. De variabele periode van opzeggen, namelijk per maand. Na de eerste vaste periode van minimaal 2 maanden zijn alle leasecontracten per maand opzegbaar. U zit dus geen 36, 48, of zelfs 60 maanden vast aan het leasecontract.

2. De prijs: doordat Dealerleasing.nl de meeste zaken in eigen beheer houdt, zijn de maandelijkse kosten tot 20% lager dan bij traditionele leasemaatschappijen.

Dealerleasing.nl is de oplossing voor kortlopende (vanaf 2 maanden) leaseperioden en ideaal voor:
medewerkers die projectmatig werken, bedrijven die geen langdurige leasecontracten af wensen te sluiten, medewerkers die (nog) geen vast dienstverband hebben.

Ook voor startende ondernemers bieden wij volop mogelijkheden

Alle personenwagens worden afgeleverd inclusief verzekering, onderhoudsbeurt, houderschapsbelasting, afschrijving en reparaties.

Dealerleasing.nl combineert feitelijk alle voordelen van full-operational leasing met de flexibiliteit van een huurauto en ook nog goedkoper dan de gevestigde leasemaatschappijen.

Dit alles realiseren wij met dealeronderhouden personenwagens die nieuw tot maximaal 4 jaar oud zijn en in zeer goede, representatieve staat verkeren.

Bekijk het aanbod van Dealer Leasing