DutchLease

Contactgegevens

Adres
Postcode/plaats
Telefoon
Email
Website

 

Bij DutchLease draait het erom u persoonlijk en nuchter, maar vooral snel van dienst te zijn.
Gewoon direct weten waar je aan toe bent. Dat is leasen bij DutchLease.
Bij DutchLease heeft u altijd een vaste contactpersoon. Die zorgt ervoor dat al uw vragen en offertes snel en secuur worden opgepakt en afgerond. Zonder obstakels of belemmeringen, maar met kennis van uw wagenpark.

Snel
U wilt snel antwoord op al uw vragen. Of het nu om een nieuwe offerte gaat, een vraag over uw lopende contract of algemeen advies, bij DutchLease kunt u er zeker van zijn dat u altijd binnen 24 uur antwoord heeft. Heeft u met spoed een tijdelijke of vervangende auto nodig? Via onze autoverhuur-maatschappij EasyRent staat er binnen 4 uur een auto voor u klaar. Bij DutchLease krijgt u dus altijd gegarandeerd een supersnelle reactie. Dat is DutchLease.

Persoonlijk
Bij DutchLease heeft u altijd een vaste contactpersoon. Die zorgt er voor dat al uw vragen en offertes supersnel en secuur worden opgepakt én afgerond. Een benadering die optimale service garandeert. Uw contactpersonen zijn geheel op de hoogte van uw wagenpark. Zij signaleren niet alleen wanneer uw wagenparkkosten uit de pas dreigen te lopen, maar doen tevens voorstellen om de kosten bij te sturen. Dankzij deze persoonlijke én pro-actieve houding van DutchLease komt u aan het einde van de rit nooit voor verrassingen te staan.

BerijdersDesk
Ook voor uw berijders is er een vast aanspreekpunt; de DutchLease BerijdersDesk. Zij helpen uw berijders op weg bij vragen en problemen rondom de auto.

Nuchter
De snelle en persoonlijke service van DutchLease wordt gecombineerd met een uiterst nuchtere aanpak. Omdat u heel goed weet wat u wilt, is dit ook het eerste dat wij willen weten. Vanaf het eerste contact luisteren wij naar uw wensen en behoeften. We brengen deze helder en nuchter in kaart én komen met de beste oplossing voor uw situatie. Niets meer en niets minder, zodat u direct weet waar u aan toe bent.

DutchLease zorgt voor een soepel verloop van al uw lease- en fleetzaken. Zonder dat u van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Zonder ondoorzichtige procedures, maar met kennis van úw wagenpark. Snel, persoonlijk en nuchter.

Dat is DutchLease. Met 4 wielen op de grond.

Bekijk het aanbod van DutchLease