Kamsteeg Autolease

Contactgegevens

Adres
Postcode/plaats
Telefoon
Email
Website

 

Lease Filosofie
Wij van Kamsteeg Auto Lease doen ons uiterste best om u op alle fronten tegemoet te komen, wij vinden namelijk dat een leasecontract geen keurslijf moet zijn. Flexibiliteit en dienstverlening hebben wij dan ook hoog in het vaandel staan.

Persoonlijke benadering
Autolease is niet alleen een kwestie van contracten afsluiten en auto’s leveren, het is vooral een kwestie van dienstverlening, mensenwerk. Daarom heeft u als klant van Kamsteeg Auto Lease één vast aanspreekpunt voor alle vragen en informatie met betrekking tot uw mobiliteitsbehoefte; uw accountmanager. Uiteraard zijn al uw afspraken en contracten bij ons vastgelegd zodat ook de back-up goed is geregeld op onze afdeling commercie, bestaande uit ervaren accountmanagers en commerciële binnendienst medewerkers. Dit betekent voor u dat u met al uw vragen bij één centraal punt terecht kunt. Dus snel en efficiënt!

Maatwerk
In de autolease zijn nogal wat leasevormen mogelijk. Kamsteeg Auto Lease biedt alle vormen aan. Na een goede inventarisatie aan ons de taak om u de leasevorm aan te bieden die het beste past bij uw mobiliteitswensen. Uiteraard hebt u keuze uit alle automerken. Een pakket op maat!

Innovatie
Om innovatief te blijven, luisteren wij naar onze relaties en de vraag uit de markt zodat wij onze producten kunnen optimaliseren én nieuwe producten en ideeën kunnen blijven ontwikkelen. Dit alles om u als klant van Kamsteeg Auto Lease zo goed mogelijk van dienst te zijn én blijven.

Tijdbesparing
Uiteraard wilt u te allen tijde een up-to-date overzicht van uw wagenpark. Via onze website kunt u, als wagenparkbeheerder, inloggen op een speciale pagina op onze website. Hier kunt u, 24 uur per dag, uw meest recente wagenparkoverzicht opvragen en ‘on-line’ wijzigingen doorvoeren in berijdergegevens. Alle wijzigingen worden dan in ons systeem aangepast. Ook uw berijders kunnen voor allerlei vragen en informatie terecht op onze website via onze speciale ‘Berijderdesk’.

Management rapportages
Kostenbeheersing is één van de belangrijkste aspecten van uw wagenpark. Wij streven ernaar om u middels management rapportages een zo duidelijk mogelijk inzicht te geven in de totale kosten van uw wagenpark. Zo is het onder andere mogelijk uw brandstofbeheer on-line in te kunnen zien zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Bekijk het aanbod van Kamsteeg Autolease