Lease Collect

Contactgegevens

Adres
Postcode/plaats
Telefoon
Email
Website

 

Mobiliteitskosten zijn, dankzij de overheid en economische ontwikkelingen een aanzienlijke en stijgende kostenpost voor menig bedrijf. Tegelijkertijd is mobiliteit een onmisbaar instrument voor een succesvolle bedrijfsvoering. Met LeaseCollect verlaagt u uw mobiliteitskosten zonder in te leveren op de kwaliteit van de dienstverlening: integendeel zelfs!

Scherpere condities en betere voorwaarden
Hoe dit kan? Eenvoudig. Door kennis van de automotive branche en schaalgrootte heeft LeaseCollect zeer scherper condities en excellente voorwaarden bedongen bij haar preferred suppliers. Voordelen die u als individueel bedrijf niet snel zelf kunt bedingen. Dagelijks bewijst LeaseCollect dat (forse)  besparingen op uw leasetarief zeer realistisch zijn. Halverwege 2009 bemiddelt LeaseCollect reeds voor ruim 150 organisaties, gezamenlijk goed voor een operationeel wagenpark van ruim 3.700 auto’s.

Wat doet LeaseCollect voor u?
LeaseCollect adviseert en bemiddelt bij het afsluiten van een overeenkomst tussen u en de geselecteerde leveranciers. Dit kan een individuele (short)lease overeenkomst zijn maar gaat vaak veel verder.

Zo is er voor uw organisatie direct voordeel te behalen op het gebied van leasing, verhuur, wagenparkverzekering, aankoop van (winter)banden enz. Voor alle mogelijkheden die wij u bieden geldt: “U doet pas formeel zaken met LeaseCollect als uw (financieel) voordeel onomstotelijk is aangetoond”. De door LeaseCollect bedongen voordelen zijn hierbij volledig voor u.

Onafhankelijke intermediair? 
Nee! LeaseCollect werkt samen met speciaal geselecteerde professionele aanbieders die  uitgebreid getoetst zijn op de prijs-kwaliteit verhouding en die veel vertrouwen hebben in de filosofie van LeaseCollect.

Wat moet u doen? 
De speciale LeaseCollect condities zijn ook voor uw organisatie bereikbaar. Meldt uw bedrijf aan bij LeaseCollect en u kunt binnen enkele minuten uw eigen leaseofferte  aanvragen. Om maximaal te kunnen profiteren van de LeaseCollect condities nemen wij, na ontvangst van de leaseofferte, contact met u op om gezamenlijk de maximale en kwalitatieve besparing te realiseren.

Bekijk het aanbod van Lease Collect