Profilease

Contactgegevens

Adres
Postcode/plaats
Telefoon
Email
Website

 

Flexibel. Dát is ProfiLease. De dagelijkse praktijk is echter weerbarstig. En in die weerbarstigheid leveren de professionals van ProfiLease vanuit een persoonlijke en universele benadering de juiste leaseauto. In alle prijsklassen, tegen scherpe tarieven en met kristalheldere voorwaarden.

Voor ieder wat wils

Met negen leasevormen bieden we voor ieder wat wils. Ons aanbod strekt zich uit van kortlopende contracten met variabele looptijd tot full operational contracten met de daaraan gekoppelde vaste looptijden. Wij kennen onze auto´s en wij kennen het leasevak.

Optimaal leasen

ProfiLease is een zelfstandige onderneming die niet bank gebonden is. Wij bieden de service en persoonlijke benadering van een kleine maatschappij en de aantrekkelijke voorwaarden en prijsstelling van een grotere leasemaatschappij. Die scherpe prijs behalen we door iets heel simpels: gewoon hard werken! En die persoonlijke benadering? Dat is voor ons iets vanzelfsprekends. Die zorg voor onze klant vertaalt zich bijvoorbeeld in ons eigen schadebedrijf. Ook hebben wij een haal- en brengservice.

Rotterdamse roots

In onze werkwijze vindt u onze Rotterdamse roots terug: we hebben een no-nonsenseaanpak, en als we iets beloven, komen we dat ook na. Altijd. Wilt u weten of uw autozaken goed geregeld zijn? Onze leaseadviseurs staan voor u klaar. Geheel vrijblijvend maken wij een scan van uw wagenpark en rekenen wij u voor wat u kunt besparen.

Bekijk het aanbod van Profilease