Regio Lease

Contactgegevens

Adres
Postcode/plaats
Telefoon
Email
Website

 

Regionaal leasebedrijf
Al meer dan 15 jaar bewijst RegioLease dat je als regionaal universeel opererend leasebedrijf in Oost-Gelderland daadwerkelijk emotie kunt toevoegen aan autolease. Wij noemen het autopassie zonder omwegen en dat maken we iedere dag opnieuw waar. Leasing hoeft namelijk niet ingewikkeld, duur en tijdrovend te zijn. U heeft een duidelijk mobiliteitsvraagstuk dat u snel en goed opgelost wil zien. RegioLease zorgt daarvoor.

Onderdeel van DAGO Autogroep
RegioLease is onderdeel van het familiebedrijf DAGO Autogroep. DAGO is al jaren een begrip in de achterhoek. Klein begonnen groeide het familiebedrijf in 40 jaar uit tot een omvangrijke autogroep bestaande uit Volkswagen, Audi en SEAT dealerschap en erkend reparateurschap Skoda met  vestigingen in Doetinchem, Duiven, Aalten, Ulft, Winterswijk,  P.A. Siebelink Autoschade te Doetinchem en RegioLease te Doetinchem.

No-nonsense
In de afgelopen 40 jaar is de autogroep uitgegroeid tot een totaal mobiliteitsverlener met ruim 200 medewerkers. De solide basis die de afgelopen decennia is gelegd biedt volop kansen voor verdere groei in de toekomst. Vanuit de vestigingen van de groep wordt hard gewerkt aan nog meer service, betrouwbaarheid en diversiteit. De klant centraal, een no-nonsense aanpak en volop werkplezier vormen een solide basis om het succes verder uit te bouwen.

Bekijk het aanbod van Regio Lease