Renova Lease

Contactgegevens

Adres
Postcode/plaats
Telefoon
Email
Website

 

Renova Lease is niet de enige leasemaatschappij. En ook niet de eerste. Dus bieden wij een breed scala aan mobiliteitsoplossingen die écht verder gaan. Nieuwe producten en doordachte diensten. Daarmee stuurt u uw mobiliteit in de richting van efficiëntie en rijplezier.

Persoonlijke aandacht
Persoonlijke aandacht voor de klant, daar ligt het talent van Renova lease.
De leaseafdeling van Renova Group is in december 2006 van start gegaan en draait op volle toeren. Robert Wielders, accountmanager zakelijke markt, trekt de kar en is hét gezicht van Renova lease. Naast BMW en MINI biedt het bedrijf ook andere merken aan op de zakelijke markt.

U-Turn, voordeel en vrijheid 
Aan werknemers bieden wij díe mobiliteit waarmee ook de baas vooruit kan. Een goed voorbeeld is ons innovatieve concept U-Turn. Een afgewogen keuze tussen de auto van de zaak en een persoonlijk budget. Fiscaal voordeel verwerkt in een oplossing op maat. U-Turn biedt de werkgever flexibiliteit: met gelijkblijvende of zelfs lagere kosten en minder langlopende verplichtingen.

Ook bij een beperkt merkenbeleid biedt U-Turn uitkomst. Dat is handig voor werkgevers die bepaalde medewerkers meer vrijheid willen bieden in de keuze van hun auto. Tel daarbij op het financiële voordeel dat de werknemer geniet. Voordeel én vrijheid voor alle partijen.

AlphaDrive, employee benefits zonder kosten 
Loyale medewerkers zijn een kostbaar bezit. Iedere werkgever wil hen graag zo lang mogelijk aan zich binden. Ons concept AlphaDrive is hierbij een effectief middel. Uw medewerker geniet concrete voordelen, zonder enige kosten voor het bedrijf. Denkt u bijvoorbeeld aan lagere tarieven en gunstigere condities voor financieringen en verzekeringen. Profiteer van onze expertise!

Bekijk het aanbod van Renova Lease