SmiLease

Contactgegevens

Adres
Postcode/plaats
Telefoon
Email
Website

 

SmiLease is een leasemaatschappij die auto’s aanbiedt aan particulieren tegen zéér concurrerende prijzen. En dat betekent voor u gemak, risicobeperking, betrouwbaarheid en lage kosten – vaak veel lager dan bij eigen autobezit!

Hoe kan het zo goedkoop?
Ten eerste specialiseert SmiLease zich in Opel, Volkswagen en de Toyota Aygo, waardoor we maximale inkoopvoordelen kunnen bedingen, die vervolgens ten goede komen aan onze klanten.
Ten tweede kopen we de auto’s vanuit de algemene bedrijfsmiddelen, en nemen we het all-riskverzekeringsrisico van de auto in eigen beheer. Ook hierdoor houdt SmiLease de kosten bijzonder laag.
Ten derde SmiLease beloont klanten met veel schadevrije jaren door op de leaseprijs een no-claim korting in mindering te brengen. Daarnaast werkt SmiLease in regio’s met relatief lage risico’s, hierdoor heeft SmiLease bij de verzekeringsmaatschappij aantrekkelijke regio kortingen weten te bedingen. En het mooie is: al deze voordelen komen ten goede aan onze klanten. Aan u dus!

Nog goedkoper met Occasion autolease!
Bij SmiLease kunt u ook jonge occasions leasen. Dit zijn leaseauto’s die relatief kort gebruikt zijn en die met een extra korting opnieuw als leaseauto aangeboden worden.

Voordelen voor de klant zijn o.a.:

Op deze occasion leaseauto’s wordt een stevige extra korting gegeven waardoor u nog goedkoper rijdt.
U kunt de occasion leaseauto’s voor een kortere looptijd leasen terwijl u profiteert van een leasetarief dat gebaseerd is op een 5-jarige calculatie.
U heeft het financieel voordeel van de gebruikte auto maar u loopt niet de risico’s van onverwachte uitgaven door hoge reparatiekosten. De gebruikte leaseauto’s worden door SmiLease natuurlijk ook aangeboden op basis van All-in lease, dus incl. onderhoud, banden, reparaties etc.!
Occasion autolease: lagere kosten maar niet de financiële risico’s van een gebruikte auto: vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Gemak en service
Naast lage kosten garandeert SmiLease u veel, heel veel service en gemak. Zo bieden we u nieuwe (en dus betrouwbare) auto’s aan door middel van de in de zakelijke markt ingeburgerde operationele lease. Daarbij zijn alle autokosten, behalve brandstof, in het leasetarief opgenomen. En door nauwe samenwerking met haar partners, maar ook door hen constant kritisch te beoordelen, optimaliseert SmiLease haar service voortdurend.

Kortom, leasen bij SmiLease werkt in alle opzichten in uw voordeel!

Bekijk het aanbod van SmiLease