Super Lease

Contactgegevens

Adres
Postcode/plaats
Telefoon
Email
Website

 

Superlease Holland B.V. is een merk onafhankelijke leasemaatschappij. Superlease valt onder de vleugels van de DIGO Holding. Hieronder vallen ook onder andere Toyota DIGO en DIGO Ocassion & Service Center. Autobedrijf DIGO bestaat sinds 1955. In 1989 is Superlease Holland opgericht als merkonafhankelijke leasemaatschappij.

In eerste instantie waren we alleen regionaal actief, maar al snel werd dit landelijk. In 2005 is de site gelanceerd met 1 van de eerste online lease calculatoren. De website i.c.m. de werkwijze van Superlease heeft bijgedragen aan een aanzienlijke groei van het wagenpark en de bekendheid van Superlease.

Inmiddels is de eerste site vervangen en voorzien van een vernieuwde uiterst gebruikvriendelijke Lease Calculator om de klanten en dealers optimaal van dienst te kunnen zijn. Op deze manier kunnen we 24 uur per dag, 7 dagen per week alle klanten en samenwerkende dealersbedrijven van dienst zijn zonder lastige inlogcodes. Onze leaseprijzen zijn daarom ook inzichtelijk en transparant. Tijdens kantooruren zijn onze medewerkes aanwezig om eventuele vragen en/of opmerkingen te kunnen beantwoorden. U kunt ons bellen of een verzoek terugbellen achterlaten via de website.

Superlease is aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen.

Bekijk het aanbod van Super Lease