Vemo Lease

Contactgegevens

Adres
Postcode/plaats
Telefoon
Email
Website

 

Vemo Lease B.V. is een leasemaatschappij waar persoonlijk contact en goede service zeer hoog in het vaandel staan. Wij zijn een merkonafhankelijke leasemaatschappij met haar wortels diep verankerd in het Westland en de regio Rijnmond. Onze 9 medewerkers stellen alles in staat om u op een hoog niveau van dienst te zijn. Met filialen in Naaldwijk, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Spijkenisse en Hoogvliet zijn wij altijd dichtbij.

Door onze regionale kennis kunnen wij samen met u altijd de voor รบ beste keuze maken. Leasen is er tenslotte, om de klant werk uit handen te nemen.

Vemo Lease BV is onderdeel van de P.A. van der Kooij Groep. De P.A. van der Kooij Groep is een groep bedrijven die zijn oorsprong vindt in de automotive branche. Zo’n 50 jaar geleden werd begonnen met een kleine werkplaats voor fietsen & auto’s en inmiddels is de onderneming uitgegroeid tot een bedrijf waar meer dan 200 mensen werken, verspreid over verschillende branches. Met recht kunnen we spreken van de grootste automotive organisatie van het Westland en de regio Rijnmond!
Vemo Lease B.V.

Bekijk het aanbod van Vemo Lease