Welke
leasevorm
past bij
mij ??
  • Van tot euro p/m

Gratis winterbanden bij justlease.nl

Ga voorbereid de winter in en maak uw lease-auto ‘winterproof’ met de nieuwe winterbandenactie van online leasemaatschappij Justlease.nl. De online leasemaatschappij van Terberg Leasing, Justlease.nl, biedt u nu gratis winterbanden aan wanneer u een leasecontract online afsluit van 19 september tot en met 31 oktober 2012. Met deze gratis winterbandenactie van Justlease.nl kan uw besparing oplopen tot wel € 1800,-.

Winterbanden zorgen voor maximale veiligheid en meer grip op nat wegdek. Toch is het in Nederland nog geen verplichting om winterbanden op de auto te monteren. In veel andere Europese landen zie je dat het een wettelijke verplichting is, een wettelijke verplichting is in bepaalde berggebieden of dat je een boete krijgt wanneer je niet aan bepaalde voorwaarden voor winterbanden en/of sneeuwkettingen voldoet. Het gaat hier om landen als Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Italië,Tsjechië en vanaf 1 oktober ook Luxemburg.

Met winterbanden die vijfmaal meer lamellen – kleine inkepingen in het profiel – hebben, heeft de auto meer grip op droog en nat wegdek bij lage winterse temperaturen en meer grip op sneeuw en ijs. Niet alleen zorgen winterbanden voor meer grip en minder slip, tevens bedraagt de remafstand met winterbanden 34 meter bij 80 km/uur in tegenstelling tot een remafstand van 40 meter bij zomerbanden.

Om van deze voordelen te profiteren, biedt Justlease.nl gratis winterbanden aan tot en met 31 oktober 2012 wanneer u een online leasecontract afsluit bij Justlease.nl. Meer weten?