Welke
leasevorm
past bij
mij ??
  • Van tot euro p/m

Marcel Koops commercieel directeur Athlon

Per 15 oktober 2010 neemt Marchel Koops (41 jaar) de functie van commercieel directeur van Athlon Car Lease Nederland over van Bruce van Egmond. Hij wordt hiermee verantwoordelijk voor het totale commerciële beleid van de grootste leasemaatschappij van Nederland. Hij rapporteert direct aan Paul Harms, algemeen directeur Athlon Car Lease Nederland.

Marchel Koops begon zijn automotive carrière in 2005 als manager New Business Rabobanken bij De Lage Landen Translease. Na de fusie van De Lage Landen Translease en Athlon Car Lease werd hij in 2008 benoemd tot Sales Director bij Athlon Car Lease waarbij hij verantwoordelijk was voor het aansturen van alle regionale vestigingen.

Paul Harms, algemeen directeur Athlon Car Lease Nederland: “Wij zijn ervan overtuigd dat Marchel met zijn ruime commerciële ervaring en zijn professionele, positieve en enthousiaste inzet veel voor onze klanten kan betekenen en wensen hem alle succes toe in zijn nieuwe functie als commercieel directeur.”

Harms vervolgt: “Vanwege de wijziging in de internationale organisatiestructuur van Athlon Car Lease en de toekomstplannen die wij voor ogen hebben, is in goed onderling overleg besloten dat Bruce van Egmond zijn functie niet langer zal uitoefenen. Athlon Car Lease bedankt Bruce voor de enorme inzet die hij de afgelopen veertien jaar heeft getoond en de vele commerciële successen die hij heeft bereikt. Wij hebben Bruce leren kennen als een integere, plezierige collega met veel ervaring in de automotive branche en met hart voor de zaak. Wij wensen Bruce uiteraard veel succes in de toekomst toe.”