Welke
leasevorm
past bij
mij ??
  • Van tot euro p/m

Marktplaats voor lease auto’s

Marktplaats lease aanbod

De Nederlandse autolease markt bestaat uit honderden aanbieders. De vraag naar leaseauto’s is in Nederland versnipperd door het grote aantal MKB ondernemingen en het gestaag stijgend aantal ZZP’ers. Om ondernemers te helpen bij hun keuze voor de juiste leaseauto en de juiste leasemaatschappij  brengt LeaseDeals als onafhankelijke partij vraag en aanbod op het gebied van autolease bij elkaar.

Lease aanbiedingen

LeaseDeals is in 2010 begonnen met een overzicht te maken van de beste lease aanbiedingen van Nederlandse leasemaatschappijen en de opkomende online leasemaatschappijen. Wij bieden voor zowel merkgebonden als universele leasemaatschappijen een platform waar zij hun leaseaanbiedingen en lease acties onder de aandacht kunnen brengen.

Shortlease en Occasionlease

LeaseDeals biedt tevens een overzicht van shortlease aanbiedingen en tweedehands lease auto’s, ook wel occasionlease genoemd. De afgelopen jaren is de populariteit van deze leasevormen toegenomen door meer flexibiliteit in de looptijd van het contract.

Lease offertes

Men kan sinds kort ook direct lease offertes aanvragen via LeaseDeals. In samenwerking met Leaseaanvragen.nl wordt deze mogelijkheid geboden waarbij ondernemers direct lease offertes kunnen ontvangen waardoor men kan kiezen voor de lease auto en de leasemaatschappij die het beste past bij de onderneming.

Overname leasecontract

LeaseDeals biedt de mogelijkheid om uw leasecontract ter overname aan te bieden. U kunt door het plaatsen van uw leaseauto op LeaseDeals aanzienlijke kosten besparen die u anders kwijt bent aan de afkoop van het leasecontract bij de leasemaatschappij. U kunt uw leasecontract ter overname aanbieden vanaf € 25,- per maand. Om uw leaseauto zo snel mogelijk te kunnen overdragen aan een andere ondernemer is het raadzaam na te vragen bij de leasemaatschappij welke eisen gesteld worden voor de overname door een derden. Voor een spoedige overdracht kan het interessant zijn om een overname bonus te bieden aan de mogelijke overname kandidaat.

Waarom LeaseDeals?

  • Onafhankelijke marktplaats autolease
  • Overname leasecontract zonder afkoopkosten
  • Breedste overzicht lease aanbod
  • Aanvraag lease offertes
  • Aanbod van 20 leasemaatschappijen
  • Laatste leasenieuws

Hebt u vragen of suggesties voor LeaseDeals mail ons via info@leasedeals.nl