Welke
leasevorm
past bij
mij ??
  • Van tot euro p/m

NS Card bij leasecontract ALD

Leasemaatschappij ALD Automotive neemt de NS Business Card op in haar productportfolio. Hierdoor kunnen klanten als aanvulling op hun leaseauto ook gebruik maken van het openbaar vervoer, taxi en OV-fiets. De extra kosten voor de kaart zijn twee euro per maand (exclusief de reiskosten).
Ook andere leasemaatschappijen, als Athlon en ING Car Lease bieden de Business Card aan in combinatie met een leasecontract. Anders dan bij deze leasemaatschappijen loopt de financiële afhandeling bij ALD via brandstofpasleverancier Multi Tank Card. De NS-kilometers en brandstofkosten worden gezamenlijk gefactureerd, wat de administratie voor de klant overzichtelijk maakt.
“Wij zijn steeds op zoek naar alternatieven die het mobiliteitsaanbod naar onze klanten verbreden”, stelt Carel Bal, algemeen directeur van ALD Automotive. “Enkele maanden geleden zetten we daartoe de eerste stap met 7 Wheel Lease (een aanvullend contract voor een 3-wielige motorscoorter – red.) Met de NS Business Card bieden we nu een volgend, maatschappelijk verantwoord mobiliteitsalternatief. Hiermee willen we laten zien dat ALD Automotive aandacht heeft voor vergroening van mobiliteit en zich op de toekomst richt door verder te kijken dan de leaseauto alleen.”
Bron Fleetmotive