Welke
leasevorm
past bij
mij ??
  • Van tot euro p/m

Persbericht:Samenwerking LeaseDeals.nl en Leaseaanvragen.nl

Op 25 juli zijn LeaseDeals en Leaseaanvragen een samenwerking aangegaan. Het is vanaf heden ook mogelijk om via LeaseDeals lease offertes aan te vragen bij diverse leasemaatschappijen. Leaseaanvragen faciliteert in de aanvraagmodule en stelt een uitgebreid netwerk van leasemaatschappijen beschikbaar waarbij leaseoffertes aangevraagd kunnen worden.

Sinds maart 2011 is John van Slooten, voorheen werkzaam bij Pon Automotive, gestart met Leaseaanvragen.nl.   De succesvolle lancering wordt nu aangevuld met de strategische samenwerking met LeaseDeals. Voor LeaseDeals.nl betekent de samenwerking een verbreding van de dienstverlening aan de bezoekers en voor Leaseaanvragen een groter bereik van de doelgroep van ZZP’ers en MKB’ers geïnteresseerd in een leaseauto.
John van Slooten over de nieuwe samenwerking:  “De samenwerking is een interessante verbreding van het internetpubliek op zoek naar  een zakelijke leaseauto. De (autonome )groei die wij thans doormaken wordt door deze samenwerking verder versterkt en wij voorzien dat de aanvragen verder zullen toenemen in de tevens verbeterde marktomstandigheden in de leasebranche.”
Voor Koen Withagen, oprichter en eigenaar van LeaseDeals.nl,  is er een andere drijfveer die de samenwerking interessant maakt. “Ooit zijn wij gestart met het verzamelen van de beste lease aanbiedingen van auto leasemaatschappijen, maar wij merkten al snel dat de behoefte breder is onder onze bezoekers. Wij hebben het aanbod daarom recentelijk uitgebreid tot shortlease en occasionlease en maken nu de cirkel rond door ook het lease offerte proces te ondersteunen.”
Het netwerk van beide partijen aan zowel de kant van de leasemaatschappijen als aan de kant van de bezoekers, op zoek naar een nieuwe leaseauto, is  groeiende. Zowel LeaseDeals als Leaseaanvragen werken inmiddels samen met meer dan 20 leasemaatschappijen. Beide partijen streven ernaar in 2011 met meer leasemaatschappijen samenwerkingen aan te gaan en een belangrijke rol te vervullen bij de online zoektocht naar de meest geschikte leaseauto.