Welke
leasevorm
past bij
mij ??
  • Van tot euro p/m

Populaire Brandstof App wijst nu ook de voordeligste tanklocaties voor aardgas/groengas aan.

De gratis Tank App van DirectLease waarmee je direct kunt zien bij welk pompstation je geld bespaart, zal nu ook worden gedownload door automobilisten die op aardgas/groengas rijden. Met één blik op hun smartphone kunnen zij voortaan overal in Nederland het dichtstbijzijnde vulpunt lokaliseren. Daarmee faciliteert deze App de milieuvriendelijke groengasrijder.

Met de DirectLease Tankservice, zoals de App officieel heet, vinden benzine- en dieselrijders waar dan ook in Nederland eenvoudig de voordeligste pomp. Automobilisten die op aardgas/groengas rijden, kunnen de App voortaan inzetten om makkelijk de inmiddels 92 vulpunten in Nederland te lokaliseren. Voor groengasrijders een goede reden om deze Tank App, die door benzine- en dieselrijders al meer dan 100.000 keer is gedownload, ook te gaan gebruiken. De verwachting is nu dat dit ook zal gebeuren. Het aantal groengasrijders neemt op dit moment gestaag toe. Niet zo vreemd: aardgas/groengas is een schoon en veel goedkoper alternatief voor benzine, diesel en LPG.

Steeds meer locaties, eenvoudig te traceren

De uitbreiding van de Tank App komt op het juiste moment. De leveranciers Orangegas en CNG Net hebben samen circa 80 locaties geopend waar je in Nederland groengas kunt tanken. Maar waar zitten die? Met de DirectLease Tankservice heb je alle locaties in heel Nederland altijd bij de hand.

DirectLease: direct weten waar je aan toe bent

DirectLease, bedenker van de Brandstof App, maakt zich sterk voor duidelijkheid aan consumenten en zakelijke rijders die precies willen weten waar ze wat kunnen krijgen en tegen welke prijs. Directeur Arjan Stuij: “ Het is begonnen met het transparant maken van de brandstofprijzen. Nu de brandstoffen milieuvriendelijker worden, passen wij onze App daar graag op aan. Een logische volgende stap zou zijn om alle oplaadpunten voor elektrische auto’s in Nederland op te nemen in de DirectLease Tankservice. Een ontwikkeling die wij met het oog op het milieu van harte toejuichen.”