Welke
leasevorm
past bij
mij ??
  • Van tot euro p/m

Veelgestelde vragen

Is LeaseDeals een leasemaatschappij?

LeaseDeals is een marktplaats voor leasecontracten en is zelf geen leasemaatschappij. Indien u de leaseauto van uw wens vindt, gaat u met de betreffende leasemaatschappji het leasecontract aan en niet met LeaseDeals.  Eventuele afhandeling van schades, verkeersboetes of andere administratieve zaken dient u met de leasemaatschappij af te handelen.

 

Kan ik direct contact opnemen met de aanbieder van de leaseauto?

De contactgegevens van de leasemaatschappij staan bij de advertentie vermeld. Tevens kunt ook direct de leaseofferte of informatie aanvraag doen door op de button “Reageer op deze auto” te klikken.

Kan ik zelf een leaseauto aanbieden via LeaseDeals?

Indien u toestemming heeft van de leasemaatschappij om het leasecontract over te dragen aan een andere leaserijder, dan kunt u de auto aanbieden via Leasedeals. Wij raden u aan, voordat u een advertentie aanmaakt op LeaseDeals.nl, na te vragen bij de leasemaatschappij of het contract kan worden overgedragen en onder welke voorwaarden.

Kan ik bij LeaseDeals ook een offerte aanvragen voor een specifiek merk of model?

Ja dit is mogelijk. Indien u de prijzen wilt vergelijken van diverse leaseauto’s dan kunt u via LeaseDeals gratis drie leaseoffertes aanvragen. U kunt alle merken, modellen en edities uitzoeken waar u interesse naar uitgaat. Wilt u offertes aanvragen ga dan naar offerte aanvragen.

Wat is de LeaseDeal van de week?

Elke week biedt LeaseDeals in samenwerking met een leasemaatschappij een scherpe lease aanbieding aan. Deze Leasedeal van de week is beperkt beschikbaar en slechts gedurende een week geldig. Merk en Model staan vast maar accesoires, looptijd, en kilometrage kan naar wens worden aangepast.

Worden er ook ex-leaseauto’s aangeboden via LeaseDeals.nl?

Nee via LeaseDeals vindt u enkel leasecontracten. Wij adviseren u voor ex-leaseauto’s contact op te nemen met leasemaatschappijen of andere website zoals Marktplaats of Autotrader.

Hoe kan ik LeaseDeals bereiken?

U kunt LeaseDeals maandag tot en met vrijdag telefonisch bereiken tussen 9.00 en 18.00. Offertes aanvragen of reageren op leaseauto’s kan 24 uur per dag 7 dagen per week

Hoe gaat LeaseDeals om met mijn persoonsgegevens?

Indien u een reageert op een auto dan worden uw gegevens enkel verstuurd naar de aanbieder van de leaseauto. LeaseDeals gebruikt om geen andere wijze uw gegevens zonder uw instemming. LeaseDeals verwijst u voor meer ingformato naar het  privacybeleid.