Over Leasedeals

Via LeaseDeals kunnen leaserijders en leasemaatschappijen een leaseauto vinden of aanbieden. Wij bieden voor zowel merk gebonden als universele leasemaatschappijen een platform waar het nieuwste lease aanbod en shortlease wordt getoond. Daarnaast biedt LeaseDeals de mogelijkheid direct offertes aan te vragen bij diverse leasemaatschappijen.

Occasionlease

LeaseDeals biedt tevens een overzicht van tweedehands lease auto’s, ook wel occasionlease genoemd. Deze leasecontracten met korte looptijd zijn in populariteit toegenomen door de wens van meer flexibiliteit. LeaseDeals vervult hierin een marktplaatsfunctie waarbij ondernemers en leasemaatschappijen hun lease auto’s kunnen overdragen aan andere leaserijders.

Onze missie

LeaseDeals streeft naar een transparant inzicht in het leaseaanbod van leasemaatschappijen zodat ondernemers het leasecontract vinden dat het beste bij hen past. Vergelijk het aanbod en maak de juiste keuze! Heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze? Neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Altijd de beste deals voor leaserijders!

Op zoek naar meer informatie? Kijk voor meer informatie over onze lease deals op: lease aanbiedingen, lease acties, goedkoopste shortlease en goedkoopste financial lease.