Welke
leasevorm
past bij
mij ??
  • Van tot euro p/m

Wat zijn de voordelen van shortlease?

Een nog relatief nieuwe vorm van autolease is shortlease: een soort tussenvorm van full operational of private lease en een huurauto. Bij shortlease least u een auto voor een perioden van ten minste één maand, waarna het contract vaak dagelijks opzegbaar is. Shortlease is doorgaans iets duurder dan leasen voor een langere periode (+2 jaar), maar goedkoper dan huren. De belangrijkste voordelen zet LeaseDeals voor u op een rij:

  • Profiteren van de allernieuwste snufjes en voorzieningen;
  • Zeer flexibel autorijden;
  • De nieuwste auto’s kunnen uitproberen;
  • Geen wachttijden: meteen rijden;
  • Zorgeloos rijden: alles wordt voor u geregeld.

Profiteren van de allernieuwste snufjes en voorzieningen

Shortlease houdt in dat u altijd een nieuwe of jonggebruikte auto rijdt. Dat wil automatisch zeggen dat de wagens zijn uitgerust met de nieuwste technologische innovaties. Parkeersensoren en -camera’s, een uitgebreid infotainmentsysteem, Lane Departure en Lane Assist, adaptive cruise control: het is allemaal mogelijk in een nieuwe shortleaseauto.

Zeer flexibel autorijden

De flexibiliteit van shortlease maakt dat het een leasevorm is die onder meer bij (startende) ondernemers erg in trek is. Met shortlease bent u namelijk niet gebonden aan een langlopend contract. Verandert er iets in uw persoonlijke of zakelijke situatie, waardoor een (shortlease)auto niet meer in het plaatje past, dan kunt u deze de volgende dag meteen inleveren, zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn.

De nieuwste auto’s kunnen uitproberen

Ook voor de ware autoliefhebber is shortlease een uitkomst. Maar weinigen zijn in de gelukkige gelegenheid om de paar maanden een nieuwe auto te kunnen aanschaffen. Wilt u toch af en toe een nieuwe uitproberen? Met shortlease is dat mogelijk! Als u wilt kunt u iedere maand in een andere auto rijden. Ook handig wanneer u van plan bent uiteindelijk een auto te kopen, maar bijvoorbeeld nog twijfelt tussen diverse modellen. Met shortlease kunt u net zoveel tijd nemen als u zelf wilt, om uzelf te overtuigen van de juiste keuze!

Geen wachttijden: meteen rijden

Wat ook een groot voordeel is ten opzichte van private of operational lease, is dat u met shortlease dezelfde dag nog kunt instappen. Bij veel leasemaatschappijen geldt er normaliter een wachttijd van enkele weken. Maar niet bij shortlease. De auto’s staan meteen klaar voor gebruik!

Zorgeloos rijden: alles wordt voor u geregeld

Tot slot geldt voor shortlease natuurlijk hetzelfde als voor andere leasevormen: u hoeft alleen nog zelf te tanken, de rest wordt voor u geregeld. Dus geen verzekering uitzoeken, geen wegenbelasting, geen onderhoud, geen reparaties en geen apart pechhulpcontract afsluiten: het zit allemaal bij uw leaseovereenkomst in. Dat is pas zorgeloos rijden!