Welke
leasevorm
past bij
mij ??
  • Van tot euro p/m

Welke auto kan ik goedkoop leasen?

Een auto leasen is in veel gevallen voordelig voor uw portemonnee, zeker wanneer het alternatief een tweedehands auto kopen is. U hoeft namelijk niet in te zitten over eventuele kosten voor reparaties of onderhoud, deze komen immers voor rekening van de leasemaatschappij. Wel betaalt u een vast maandbedrag, dat bepaald wordt door het soort leaseauto, de duur van het leasecontract en het aantal kilometers dat u rijdt.

Op basis van bovenstaande factoren lopen de leasebedragen uiteen van minder dan €200,- tot ruim boven de €1000,-. De goedkoopste leaseauto’s zijn doorgaans de kleinere modellen die in grote oplagen worden geproduceerd. De Citroën C1 is bijvoorbeeld bij vrijwel iedere leasemaatschappij te verkrijgen, evenals de Peugeot 108, de Toyota Aygo en de Mitsubishi Space Star. Wilt u genieten van Duitse degelijkheid, dan zijn de Volkswagen Up! en de Opel Karl de voordeligste opties.

De goedkoopste gezinswagen leasen

Bovengenoemde auto’s zijn allemaal hatchbacks. Dit is de carrosseriesoort die we in het leaseaanbod het meest tegenkomen. Bent u op zoek naar een goedkope stationwagon om te leasen, zodat u met het hele gezin op vakantie kunt? Dan zijn de Skoda Fabia, de Renault Clio Estate en de Dacia Logan MCV goede opties.